Autoconsum

Vols instal·lar plaques solars fotovoltaiques?

Tant per a ús residencial com industrial, comptem amb els millors components per a realitzar una instal·lació solar fotovoltaica que s’adapta a les teves necessitats.

Realitzem un estudi personalitzat sobre la ubicació dels panells en la teva teulada.

Analitzem les teves necessitats i dimensionem la instal·lació

Realitzem la instal·lació amb els millors components i instal·ladors certificats.

Què és l'autoconsum?

L’autoconsum és la manera de produir la teva pròpia energia elèctrica per al consum del teu habitatge o empresa.

En aquesta modalitat vam crear l’electricitat a partir de panells solars fotovoltaics que recullen la llum de el sol per abastir l’emplaçament que es requereixi, en el moment que no hi ha sol o es requereixi més electricitat que la que poden produir el panells sempre tindrem de suport a la XARXA elèctrica pel que no haurem de preocupar-nos mai de que ens quedem sense proveïment d’electricitat, també hi ha la possibilitat d’instal·lar bateries per a aquests moment però això no implica la desconnexió de la XARXA, quedant sempre com un suport extra davant de qualsevol tipus de contratemps .

Però què passa amb l’energia que ens sobre? </ Strong> Aquí entra en joc el sistema simplificat de compensació d’excedents (per a instal·lacions de fins a 100kw) on en la mateixa factura elèctrica teva comercialitzadora et abonarà l’energia que cedeixis a la XARXA.

Components d'una instal·lació fotovoltaica

Panells solars

Els panells recullen i converteixen l’energia de el sol en electricitat

Inversor

La funció de l’inversor fotovoltaic és convertir el corrent contínua que rep de les plaques en corrent altern que és la que podem utilitzar a casa.

bateries

Pudes afegir bateries que permeten gaudir de l’energia solar també a la nit i així aprofitar al màxim la teva instal·lació fotovoltaica.

Contador

És el comptador d’electricitat habitual de l’habitatge.

Xarxa de eléctricidad

Perquè mai et quedis sense electricitat seguiràs connectat a la xarxa i faràs servir aquesta energia quan els panells no generin electricitat.

Despreocupa't de tot

Et donem una solució integral clau en mà

Estudi i dimensionat

Projecte i gestió de documentació

instal·lació

Legalització i posada en marxa

Seguiment i control de manteniment

Mitjançant un sistema de monitorització pel qual vam comprovar el seu correcte funcionament.

Garanties

Materials

Tots els materials utilitzats són de màxima qualitat, per garantir un ús òptim de les instal·lacions, amb una garantia de funcionament de 25 anys. En el pressupost detallem els materials seleccionats per a la màxima tranquil·litat i amb confiança dels nostres clients

instal·lació

Disposem de personal especialitzat en la instal·lació de sistemes fotovoltaics per autoconsum i amb tots els certi cats necessaris. Disposarà d’un pressupost tancat i un termini d’instal·lació, amb la garantia d’un estudi previ realitzat per professionals, perquè els objectius de producció i retorn d’inversió es compleixin. Instal·lació i sistemes 100% legals per a una completa tranquil·litat.

Estalvi

L’estudi de l’estalvi és realitzat per un equip de professionals altament qualificats cats en fotovoltaica.
Per al càlcul de la producció anual utilitzem procediments de reconeguda solvència, basats en la utilització de el codi tècnic de l’edificació cació-CTE – (Document Base sobre Estalvi d’Energia) i el Plec Oficial de Condicions Tècniques de l’IDAE que estigui vigent .

T'assessorem sobre la millor solució d'autoconsum per a tu