Bateries de condensadors

Vols instal·lar bateries de condensadors?

Disposem dels millors components per a realitzar una instal·lació de bateries de condensadors que s’adapta a les teves necessitats.

Realitzem un estudi personalitzat sobre la teva instal·lació actual.

Analitzem les teves necessitats i dimensionem la instal·lació

Realitzem la instal·lació amb els millors components e instal·ladors certificats.

Com eliminar de la factura, el cost de l'energia reactiva?

Des de KwSolutions oferim un servei integral “clau en mà” per a la compensació de l’energia reactiva en la teva empresa. Nomes amb una factura o el numero CUPS del teu comptador et donarem un estudi al costat d’un pressupost sense compromís.

Que són les bateries de condensadors?

Les bateries de condensadors són uns equips que s’instal·len per compensar l’energia reactiva capacitiva. Això millora el factor de potència i aconsegueix una major eficiència energètica en la instal·lació.

Avantatges d’instal·lar una bateria de condensadors

Instal·lar una bateria de condensadors porta una sèrie de beneficis a mes de la reducció del cost d’electricitat associada a aquesta:

  • Aconsegueix una reducció en el cost global de l’energia.
  • Augmenta la capacitat de les línies i transformadors instal·lats.
  • Permeten disminuir la potència nominal de les instal·lacions.
  • Millora la tensió de la xarxa.
  • Augment de la vida de la maquinaria de la instal·lació.
  • Disminueixen les pèrdues d’energia.
  • Estabilització de la xarxa.
  • Fàcil instal·lació.
  • Vida mitjana de 8-10 anys.
  • Fàcil manteniment.

Certes màquines (motors, transformadors, màquines d’aire condicionat, neveres …) requereixen per al seu funcionament crear camps magnètics, i és en aquest procés on consumeixen energia reactiva inductiva.

Com es paga l'energia reactiva?

La penalització per consum d’energia reactiva ve contemplada al BOE, concretament a l’ordre ITC 1723/2009 i l’apliquen totes les distribuïdores, es tracta d’un cost que es trasllada íntegrament a client en la factura.

No es penalitza el total de l’energia reactiva que es genera, únicament es penalitza un percentatge d’aquesta si sobrepassem determinats nivells de reactiva pel que fa a l’energia activa que consumim.

La manera de detectar que estem pagant un recàrrec per energia reactiva en la nostra factura elèctrica és si veiem reflectit, en la mateixa, el següent concepte “Terme / Excés / Complement per energia reactiva”.

T'assessorem sobre la millor solució de bateries de condensadors per a tu