Consultoria i Gestió de Subvencions i ajudes

Oficina tècnica de projectes

L’Oficina Tècnica de gestió de Projectes ofereix suport i assessorament a la presentació de projectes en programes de finançament amb un enfocament clar i concís i sempre en funció de les línies estratègiques establertes pels diferents estaments públics.

En aquest sentit, l’Oficina Tècnica de Projectes oferirà un servei de gestió integral per a la coordinació de les propostes, sempre actuant des de les necessitats del client i aportant el valor diferencial necessari.

Consultoria

L’equip t’assessorarà i guiarà en tot el que cal saber de les oportunitats de finançament. A més, t’ajudarà en la presentació de projectes preparant tot tipus de documentació, memòria i pressupostos de forma ràpida i simple tractant d’obtenir la major finançament possible en el teu projecte de digitalització, millora de competitivitat, innovació, creació de pàgines web o plataforma de vendes , màrqueting, posicionament web i manteniment de xarxes socials, etc.

Subvencions

Recuerda actualmente está vigente la subvención de “Construcción sostenible”, con la que te puedes beneficiar hasta de un 35%