Vols posar plaques fotovoltaiques encara que no tinguis teulada?

A KWsolutions tenim la solució, hem desenvolupat uns kits de fàcil instal·lació perquè produeixis la teva pròpia energia.

Kit 1 placa

725€

Estalvia fins a 225 €/any amb la instal·lació d’un panell.

Kit 2 placas

965€

Estalvia fins a 445 €/any amb la instal·lació de dos panells.

Kits solars Autoinstal·lables

¡Endofa i comença a estalviar!
Genera corrent elèctric amb els nostres panells solars de fàcil instal·lació i utilitza-la per subministrar electricitat al teu habitatge.

Coneixeu els avantatges d’una energia sostenible, eficient i renovable!

Què són els kits autoinstal·lables?

Són uns kits predissenyats compostos per una placa i un inversor que es poden connectar a qualsevol endoll d’una casa sempre que tingui exposició al sol i es generarà energia, cosa que suposarà estalvi a la factura sense necessitat de fer una instal·lació per part d’un muntador .

Quants tipus de kits hi ha?

Disposem de dos tipus:

  • Kit 1, conformat per una placa i un inversor amb una potència de 440 wp.
  • Kit 2, conformat per dues plaques i un inversor amb una potència de 880 wp.

Això significa que a les hores punta es posaran endollar diversos electrodomèstics sense haver de preocupar-se per la factura de la llum.

Com s'hi instal·len?

Els panells necessiten una orientació preferentment sud i amb una inclinació de 30 graus, encara que generaran energia a qualsevol lloc assolellat d’una casa.

Les plaques s’instal·len ancorant-les a la paret amb un parell de cargols i connectant el cable a un endoll.

En cas de tenir dues plaques, totes dues es connectaran entre si amb un connector i, després, només caldrà endollar-les. En aquell moment, començaran a generar energia.

Com sé que l'electricitat que estic fent servir és la que estic generant?

L’electricitat sempre recorre la distància més curta de manera que si aboquem electricitat a la nostra instal·lació farem servir aquesta i no la de la xarxa. Si tenim en compte que les hores on més radiació solar hi ha coincideixen amb les que més cara està l’electricitat això ens suposa un gran estalvi i es podrà encendre l’aire condicionat i cuinar, tot alhora, durant aquestes hores sense haver de mirar el rellotge.

Formulari de contacte

Deixa’ns les teves dades i t’informarem com més aviat millor